Informaţii Utile

Întrebări şi răspunsuri frecvente

Întrebări şi Răspunsuri

Cine suntem şi ce este LăsămUrme?

Noi suntem Raluca și Veronica, două inginere visătoare, îndrăgostite de călătorii. Scopul acestui site este de a împărtăși cu bune și rele experiențele noastre și de a vă ajuta pe voi, în călătoriile voastre viitoare. În principal sunt prezentate vacanțe de tip ‘do it yourself’. Puteți afla punctual informații despre anumite destinații în secțiunea dedicată, sau puteți urmări sfaturi și idei generale în secțiunea ‘Tips&Tricks’.

Cum ne căutăm ofertele?

Mergând pe conceptul ‘do it yourself’. Odată ce ne-am stabilit destinația, ne facem un plan, vedem de câte zile am avea nevoie pentru a-l îndeplini și urmărim în primul rând ofertele la biletele de avion. Odată ce biletele de avion sunt cumpărate, trecem la etapa următoare și căutăm cazările pe site-urile de profil. Pentru sfaturi cum să cauți cele mai rentabile prețuri la bilete și cazări, urmărește de asemenea rubrica ‘Tips&Tricks‘.

NOU! Faceţi şi vacanţe la cerere? Da!!!

Mulți dintre voi cei care ne urmăriți ne-ați întrebat asta de-a lungul timpului. Lucrurile au evoluat între timp înspre ceea ce ne doream demult, anume să desenăm vacanțe personalizate pe nevoile fiecăruia. Ceea ce a pornit din dorința de a ajuta oamenii să călătorească atunci când am pornit blogul Lăsăm Urme, a crescut și s-a dezvoltat frumos în forma unei colaborări cu fetele de la Mandala Travel. Astfel s-au născut două noi branduri, roadele imaginației și eforturilor noastre: Travel Arhitect, în spatele căruia se află Raluca, și Memento Travel, cu Veronica la cârmă. Ne propunem să îți oferim vacanțe cu o abordare personalizată, cu atenție spre nevoile diferite ale fiecărui călător. Acestea fiind spuse, abia așteptăm să putem veni și mai mult în sprijinul celor care vor să descopere lumea, brandurile noastre având fiecare specificul lor, care ține de destinație și tipul de călătorie. Vă invităm să ne descoperiți în detaliu pe paginile noastre de Facebook, Instagram și să țineți aproape, urmează vremuri faine. Hai să ne bucurăm împreună de ele!

Ai o intrebare la care nu ai gasit raspuns?

7 + 7 =