Informatii Utile

Intrebari si raspunsuri frecvente

Intrebari si Raspunsuri

Cine suntem si ce este LasamUrme?

Noi suntem Raluca si Veronica, doua inginere visatoare, indragostite de calatorii. Scopul acestui site este de a impartasi cu bune si rele experientele noastre si de a va ajuta pe voi, in calatoriile voastre viitoare. In principal sunt prezentate vacante de tip ‘do it yourself’. Puteti afla punctual informatii despre anumite destinatii in sectiunea dedicata, sau puteti urmari sfaturi si idei generale in sectiunea ‘Tips&Tricks’.

Cum ne cautam ofertele?

Mergand pe conceptul ‘do it yourself’. Odata ce ne-am stabilit destinatia, ne facem un plan, vedem de cate zile am avea nevoie pentru a-l indeplini si urmarim in primul rand ofertele la biletele de avion. Odata ce biletele de avion sunt cumparate, trecem la etapa urmatoare si cautam cazarile pe site-urile de profil. Pentru sfaturi cum sa cauti cele mai rentabile preturi la bilete si cazari, urmareste de asemenea rubrica ‘Tips&Tricks‘.

Colaborati cu vreo agentie?

Momentan nu, insa pentru anumite destinatii e mai usor/sigur sa iti rezervi vacanta prin agentie. Astfel daca esti interesat de aceasta varianta, te putem pune in legatura cu o agentie de turism pentru cele mai bune oferte.

Puteti sa ma ajutati sa imi organizez vacanta?

Suntem deschise la provocari si intrebari legate de orice tine de acest domeniu. Puteti oricand sa ne cereti sfatul cu privire la o calatorie ce o aveti in minte si incercam sa va raspundem cat de repede. Nu uitati sa ne dati cat mai multe amanunte cu privire la dorintele voastre, pentru a intelege mai bine cu ce va putem ajuta.

Faceti si vacante la cerere?

In viitor avem in vedere sa oferim acest serviciu oamenilor care doresc sa primeasca o vacanta personalizata la cheie. Contactati-ne pentru mai multe amanunte.

Cum va putem urmari zilnic?

Ne puteti urmari usor pe Facebook, unde puteti bifa See First pentru a fi siguri ca ajungem in News Feed. Sau mai usor puteti sa va abonati la Newsletterul nostru din sectiunea Contact si veti primi un mail de indata ce publicam ceva nou pe site.

Ai o intrebare la care nu ai gasit raspuns?

11 + 14 =